Tip: Pádron som sund snack

Snack er indbegrebet af hygge, og jeg elsker alle de usunde snacks som peanuts, chips med alle slags dip.

Ulempen med snacks er at jeg har svært ved at lade være med at spise det, og får jeg først begyndt, så kører jeg det bare ind. Desuden serveres chips altid som optakt til et godt måltid mad, så når man sætter sig til bords er man allerede mæt. Og så er de fleste former for snacks fulde af dårlig olie og salt.

Selvfølgelig kan man skære alle mulige grøntsager op i dekorative opsætninger. Men det får jeg sjældent gjort. Når sandt skal siges, så bliver det også lidt trivielt i længden.

Ny, sund og velsmagende snack

Spanske Padron et lækkert alternativ til de ‘dårlige’ ikke særlig sunde snacks vi ellers forfalder til.

Da jeg besøgte min datter i København i for nogle dage siden serverede hun stegte Padron. De er uhyre smagfulde, og man spiser ikke så mange. Stegte Padron ristet på panden i olie. Der drysses salt over umiddelbart efter de tages af panden. Et lækkert alternativ til de ikke særlig sunde snacks vi ellers forfalder til. Det passer rigtig godt til et godt glas rødvin.

De er uhyre smagfulde og så bliver man ikke så mæt, at man ikke kan nyde den lækre hovedret, som bliver serveret senere. Samtidig er det også sundt.

Pádron ligner grøn peber, men er blot mindre. De er efterhånden almindelige i de fleste grøntsagsafdelinger og gode til en hjemmelavet snack.
Pádron ligner grøn peber, men er blot mindre. De er efterhånden almindelige i de fleste grøntsagsafdelinger.
Gem eller udskriv denne artikel

Følg også Refleksion Og Rabarberkompot på:
%d bloggers like this: