Sommerferie slut, tilbage til jobbet

Sommerferie er nu slut.

Jeg har den sidste uge siddet på terrassen og forsøgt at fange en solstråle bag læskærmen, hvor jeg nyder freden og roen med en kop te og den sidste citronkex hjemtaget fra Sverige. ferieslut

Sommerferien er et åndehul, hvor mange af os i en kort periode kan koble os af den del af verden, som kan være svær at begribe. Den verden der kan være svær at forholde sig til, som noget der giver mening.

Det kan dog være svært at stemple helt ud, når vi bliver konfronteret med skræk og rædsel for, om det nu er sikkert at rejse, at vi skal passe på, hvor vi færdes. For ikke at tale om alle de mennesker, som ikke har noget valg, men som tvinges til at leve et liv under evige trusler og i evig usikkerhed om den næste dag.

Er det i det hele taget muligt at stemple ud. Nej kun delvis.

Jeg har forsøgt at koble mig af den brutale virkelighed. Jeg har næsten holdt mig fra aviserne, og deres trivielle nyheder har jeg ikke hæftet mig særligt ved, de sociale medier har jeg også til dels koblet mig af.

Der har været tid til den del af familien og de venner, som vi ikke ser så meget til i hverdagen. Samtaler om livet og planlægning af den næste sommerferie har været på programmet. Vandreture i det svenske.

Jeg har nydt friheden til at se Tour de France og nu OL på alle tider af døgnet. Hvor det udelukkende drejer sig om kampen om at være den bedste. Bortset fra selvfølgelig dopingskandalerne.

Det har været befriende kun at læse krimier som CoqRouge af Jan Guillou.

Nu er jeg lige så stille ved at stemple ind igen. Jeg er ved at koble mig på den verden, som skildres i nyhederne, de barske nyheder om sult, terror, krig og arbejdsløshed. Politikerne, som også er vendt tilbage til kampen om vælgerne.

I næste uge går jeg all in og starter på arbejde. Det glæder jeg mig til. Nye spændende opgaver og udviklingsmuligheder. Samspillet mellem kollegaer og medarbejdere, styrkelse af gamle og nye relationer.

Gem eller udskriv denne artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: