Duften af kaffe: Bryg som mormor

Duften af friskbrygget kaffe er mere end duften. Det er oplevelsen og duften ved af at male bønnerne, at se vandet stige op gennem glasrøret i glaskolben fra 60’erne, at se vandet blande sig med kaffen og synke tilbage i kaffekolben.

Start videoen, klik på pilen midt i billedet … forunderligt. Samtidig smager kaffen også bedre.

 

Duften af friskbrygget kaffe er en af flere kvaliteter sammen med morgensangen, som Thestrup højskole fremhæver ved opholdet på højskolen. JP 9.8.2016.

Kaffe som samlingspunkt

Tænk på kaffe som et samlingspunkt, hvor der samtales, hvor meninger udveksles. Her dannes relationer og der sker en udvikling af vores selv og selvopfattelse. Der løsnes op for tidspresset og nyttegørelsen, som vores samfund er præget af.

Thestrup højskole bygger som så mange af Danmarks højskoler på Grundtvig. Højskolesange som er en vigtig del af vores kultur. Hvem kan ikke mindst en af højskolesangene, hvis ikke, så vil jeg anbefale at tage den med til kaffen.

Gem eller udskriv denne artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: