Hverdags-pasta med rester af røget laks
Pasta er en god tilflugt, hvis man ikke altid synes, at det er lige nemt at finde på retter i hverdagen. I dag havde jeg en pakke lakserester, som skulle bruges, nogle champignons og lidt ruccola fra weekenden. Pasta har jeg altid, og en hård ost til at rive over pastaen.
I øjeblikket er det osten Havgus. Når jeg nu gerne vil arbejde på for bæredygtighed, så er den dansk og noget bedre end de forskellige variationer af mere eller mindre originale Parmesan-variationer fra Italien … eller hvor de forskellige varianter nu fremstilles.
Pasta med lakserester og frisk ruccola
Retten er til to personer.
- En bakke champignons (danske) 250 g
- En pakke røget lakserester 150 g
- Halvanden dl fløde
- lidt olivenolie til stegning
- Lidt frisk Ruccola
- Pasta efter smag
Rens og skær champignonnerne i kvarte, steg dem i olien til al væden er fordampet. Kom lakseresterne ned til champignonnerne. Det hele steges godt igennem til laksen er gennemstegt. Hæld fløde over og kog op. Smag til med salt og peber.
Pastaen anrettes på en dyb tallerken, hæld laksesovsen over. Pynt med et bundt ruccola.
Server med revet Havgusost.
Skriv et svar