Hverdags-pasta med rester af røget laks

Pasta er en god tilflugt, hvis man ikke altid synes, at det er lige nemt at finde på retter i hverdagen. I dag havde jeg en pakke lakserester, som skulle bruges, nogle champignons og lidt ruccola fra weekenden. Pasta har jeg altid, og en hård ost til at rive over pastaen.

Havgusost er godt til pasta

I øjeblikket er det osten Havgus. Når jeg nu gerne vil arbejde på for bæredygtighed, så er den dansk og noget bedre end de forskellige variationer af mere eller mindre originale Parmesan-variationer fra Italien … eller hvor de forskellige varianter nu fremstilles.

roeget_laks_spaghetti_close

Pasta med lakserester og frisk ruccola

Retten er til to personer.

  • En bakke champignons (danske) 250 g
  • En pakke røget lakserester 150 g
  • Halvanden dl fløde
  • lidt olivenolie til stegning
  • Lidt frisk Ruccola
  • Pasta efter smag

Rens og skær champignonnerne i kvarte, steg dem i olien til al væden er fordampet. Kom lakseresterne ned til champignonnerne. Det hele steges godt igennem  til laksen er gennemstegt. Hæld fløde over og kog op. Smag til med salt og peber.

Pastaen anrettes på en dyb tallerken, hæld laksesovsen over. Pynt med et bundt ruccola.

roeget_laks_spaghetti_v

Server med revet Havgusost.

roeget_laks_spaghetti_tot

Gem eller udskriv denne artikel

Følg også Refleksion Og Rabarberkompot på:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: