Burger med stegt laks, radicchio, mozzarella og hjemmerørt mayonnaise
Opskrift
- 2 burgerboller fra fryseren (Klik for opskrift)
- 2 spsk hjemmerørt mayonnaise (Klik for opskrift)
- 1/2 radicchio salathoved (mini)
- 100 g frisk mozzarella (4 skiver)
- 1 tawana syltet drueagurk (Klik for opskrift)
- 1 lille glas kapers
- 1 pk røget lakserester ca 150 g
Smør mayonnaise på de halve burgerboller. Skær radicchioen i tynde skiver og læg dem på den ene halve burgerbolle.
Varm olivenolie op på en pande og steg lakseresterne ganske let. Anret de stegte laksestykker på radicchioen. Kom karse og kapers oven på. Anret mozzarellaen og skiver af drueagurker på tallerkenen.
Velbekomme
Hvad gør man en torsdag, når man kommer sent hjem fra arbejde uden at have forberedt noget mad. Vi kunne jo bare bestille en pizza, men det er ligesom ikke det jeg har lyst til. Det er i virkeligheden også i mod mine principper, at ty til fast-food bare fordi…
Jeg kan rigtig godt lide de pizzaer vi får hos vores lokale pizzaria. Men jeg vil gerne udfordres på min opfindsomhed med, hvad vi har i køleskab og fryser.
Vi skal væk i nogle dage, så der skulle jo helst heller ikke ligge noget i køleskabet som kan forgå.
Altså ingen vej uden om. Et køleskabstjek og et enkelt kig i fryseren.
Den hjemmerørte mayonnaise i køleskabet skulle spises, og en lille forkølet rest radicchio, samt noget frisk mozzarella kunne heller ikke holde sig. I fryseren havde jeg hjemmlavede burgerboller og en pakke røget lakserester.
Det blev til nogle lækre burgere med ristet laks på radicchio-blade, skiver af frisk mozzarella, kapers, tawama syltede drueagurker og karse.
Skriv et svar