Grissini med spinat
Grissini med spinat er en lækker snack sammen med en lækker dip, som f.eks. løvstikkepesto. De kan også holde sig i et par dage i en lufttæt plastikpose.
Her kommer en opskrift til – denne gang med spinat i dejen.
Hvis man vil servere en drink inden maden synes jeg, at der også skal være noget at spise til. Grissini er et godt alternativ til nødder og chips. Måske også en smule sundere.
Et par Grissini-stænger mætter ikke så meget, og så passer disse Grissini med spinat rigtig godt til en pesto. Det kan være pestoer i alle mulige afskygninger.
Jeg hælder mest til pesto af basilikum og løvstikke. Det er endnu ikke lykkedes mig at lave pesto af ramsløg. Jeg tør simpelthen ikke, fordi vilde ramsløg kan forveksles med planter, der er giftige.
Jeg har tidligere lagt en Grissini-opskrift ud på bloggen i forbindelse med en tapas-menu.
Tilberedning:
Grissini med spinat
1 Hvis du anvender frossen spinat, skal den tøs op, før den anvendes. Lad den dryppe godt af.
2 Hak spinaten fint.
3 Kom gær, vand mel og salt i en skål. Ælt dejen godt igennem til den er smidig. Kom spinaten i.
4 Lad dejen hæve med et klæde over 1 time.
5 Rul dejen ud til en firkant på ½ cm i trykkelsen og 20 cm i bredden. De bliver længere når de bliver snoet. Skær strimler på 1 cm i bredden. Sno dem og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
6 Bag grissinierne ved 200 g varmluft i 10 minutter eller til de er gyldne.
Se også min opskrift på løvstikkepesto.
Følg også Refleksion Og Rabarberkompot på:
Skriv et svar