Cupcakes med Pistacie
Nemme cupcakes bagt med færdiglavet pistaciemasse, lækre som cupcakes og som muffins: Hvis du bare har lyst til nogle hurtige muffins eller hvis du synes, at du vil gøre lidt ekstra ud af kagerne, kan du forvandle disse muffins til nogle skønne cupcakes i forårsfarver.
Ingredienser:
12 store muffinsforme.
Muffins:
- 200 g pistaciemasse.
- 150 g smør.
- 100 g sukker.
- 90 g mel.
- 1 tsk bagepulver.
- 2 æg.
- 1½ æggehvide (1 bæger pasteuriseret æggehvide passer).
Icing
- 60 g pistaciemasse.
- 200 g smør.
- 400 g flormelis.
- 1½ pasteuriserede æggeblommer.
Tilberedningstid:
Muffins: 40 minutter
Icing: 20 minutter
Bagetid: 15 minutter ved 180 grader varmluft.
Tilberedning:
Muffins som cupcakes
Tænd ovnen på 180 g varmluft.
Pisk æg og sukker sammen til en tyk æggesnaps. Rør pistaciemassen sammen med æggesnapsen. Smelt smørret og lad det køle lidt af. Sigt melet og bagepulveret i ægge- og pistaciemassen sammen med det smeltede smør. Rør det godt sammen.
Pisk æggehviderne stive og vend det i dejen.
Anbring muffinsformene på en bageplade. Fyld formene ¾ fuld med dejen og bag kagerne i 15 minutter.
Icing
Kom smørret i en mellemstor røreskål og pisk smørret med en håndmixer til smørret er helt blødt. Det tager ca. 10 minutter. Pisk æggeblommerne i sammen med flormelis pistaciemasse og lidt grøn frugtfarve.
Kom Icingen i en sprøjtepose med en 6 mm takket tylle. Pynt de afkølede muffins med icingen. I stedet for icingen kan du pynte kagerne med glasur af flormelis og grøn frugtfarve.
Jeg har mange kager i forskellige størrelser på bloggen. Har du prøvet mine Cookies med havregryn, se opskriften her.
Følg også Refleksion Og Rabarberkompot på:
Skriv et svar