Cookies med kakao og nødder
Skønne og sprøde cookies med kakao og nødder til børn og voksne: Sprøde uden på og bløde inden i.
Når man en dag i weekenden får uventede gæster til kaffen eller bare mangler lidt sødt til kaffen eller teen er disse cookies med kakao og nødderhurtige at bage. Duften af kakao breder sig hurtigt i køkkenet og i løbet af en time har du en velsmagende småkage.
Ingredienser:
- 125 g smør.
- 250 g brun farin.
- 2 æg.
- 210 g mel.
- 30 g kakao.
- ½ tsk natron.
- Korn af 1 vaniljestang.
- 100 g hasselnødder.
Tilberedning: ½ time
Bagetid: 10 – 12 minuter ved 175 grader varmluft.
Tilberedning:
Cookies med kakao og nødder
1 Tænd ovnen på 175 g varmluft.
2 Hak nødderne mellemfint i en hakker eller i hånden.
3 Pisk smørret blødt. Pisk den brune farin sammen med smørret til en ensartet masse. Pisk æggene i.
4 Si mel, kakao og natron og rør det i dejen. Kom til sidst nødderne i og rør dejen godt sammen.
5 Kom bagepapir på en bageplade. Anbring små toppe af dej med to teskeer på bagepladen. Tryk dem let flade.
6 Bag kagerne i 10 – 12 minutter. Lad dem køle af på en kagerist inden de serveres.
Hvis du når det inden de bliver spist, kan du komme resten i en kagedåse eller glas. De holder sig fint i ca. 14 dage.
Har du prøvet mine cookies med havregryn og nødder? Se opskriften her.
Følg også Refleksion Og Rabarberkompot på:
Skriv et svar