Estragoncreme som tilbehør

Estragoncreme af mayonnaise er et lækkert alternativ til bearnaise. Den er let og hurtig at tilberede og kan serveres til både kød og fisk.

Estragoncreme og rød peber i olie

Estragoncreme:

Ingredienser:
  • 4 spsk cremefraiche 38 %.
  • 4 spsk god mayonnaise.
  • 1 tsk estragoneddike.
  • 2 – 3 tsk tørret estragon.
  • Revet skal af ½ citron.
  • Salt og peber.

Tilberedningstid: 10 minutter. 

Tilberedning:

𝟙 Kom estragonen i en morter og knus estragonen til fint pulver.

𝟚 Skyl citronen og riv skallen fint.

𝟛 Bland ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.

Gem eller udskriv denne artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: