Salat med spinatblade – enkelt, lækkert
Denne salat med nye små rødbeder og spæde spinatblade er enkelt og smagfuld. Det er om at udnytte de nye og spæde urter og grøntsager fra urtehaven. De nye små rødbeder har en fantastisk smag og smelter på tungen. Denne salat er simpel og passer fint til grillet kød eller fisk.
Ingredienser
- 1 pose økologiske spæde spinatblade (ca 75 g).
- 4 små rødbeder.
- 2 spsk frisk gedeost (Rondelè fra Prèsident).
- 1 spsk ristede græskarkerne.
Dressing:
- 2 spsk oliven olie.
- 1 spsk hvidvinsbalsamico.
- Salt og peber.
Tilberedningstid: 40 minutter samlet
Kogetid for rødbeder: 20 minutter.
Tilberedning:
Salat af spinatblade
Kog rødbederne i letsaltet vand i ca 20 minutter, eller til de er møre. Stik en kødnål igennem for at tjekke.
Tag kasserollen af varmen og hæld vandet fra. Kom koldt vand på rødbederne, så de får et shock. Så kan skrællen pilles eller gnides af.
Lad rødbederne køle af.
Når der er blevet afkølet, skæres de i stykker på ca 1 x 1 cm.
Rist græskarkerne på en tør pande til de har fået farve.
Kom spinatbladene i en skål. Fordel rødbedestykkerne over spinatbladene.
Bland dressingen og hæld den over salaten. Fordel gedeosten over salaten og drys til sidst de ristede græskarkerne over.
Følg også Refleksion Og Rabarberkompot på:
Skriv et svar