Pasta med laks og hindbær

Fræk og lækker pasta-ret med røget laks og rødløg i fløde garneret med friske hindbær. Det kan pifte en hver hverdagsaften op.

Gør hverdagen til en fest og pift pastaretten op med friske hindbær. Jeg har brugt en pakke røget lakserester, som kan fås for en slik i ethvert supermarked. Den grønne spinatpasta smager som pasta smager, men det ser godt ud sammen med laksen og de røde hindbær.

Pasta med røget laks og hindbær

Ingredienser:

Opskriften er til 2 personer

  • 1 pakke frisk spinatpasta  (250 g).
  • 150 g røget lakserester.
  • 1 lille rødløg.
  • 2 spsk olivenolie til stegning.
  • 2 cm frisk ingefær.
  • 2 dl fløde.
  • 2 spsk friskpresset citron.
  • 1 håndfuld friske hindbær.
  • Salt og peber.
  • Frisk dild.

Tilberedningstid: 30 minutter.

Tilberedning:
Pasta med laks og hindbær

𝟙Rens rødløget og hak det fint.
𝟚 Skræl ingefæren og riv det fint.
𝟛 Varm olien op i en kasserolle og svits rødløget i et par minutter uden at det tager farve. Kom laksen i kasserollen og steg den med indtil den er gennemstegt.
𝟜 Kom den revne ingefær i og lad den stege med nogle minutter.
𝟝 Hæld fløden i og kog den op.
𝟞 Smag sovsen til med citronsaft og salt og peber.
𝟟 Kog pastaen som beskrevet. Det tager nogle få minutter.
𝟠 Lad pastaen dryppe af og vend pastaen i laksesoven.
𝟡 Server pastaretten i dybe tallerkener, drys friske hindbær over og klip lidt frisk dild henover pastaretten.
𝟙𝟘 Server et stykke parmesan til, som man kan rive over retten.

Streg

Har du prøvet min pasta-ret med svampe og bacon? Se opskriften her – og husk at der er mange forskellige forslag til pastaretter her på bloggen. Velbekomme 🍽☺️

Gem eller udskriv denne artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: