Cacaomarengs med råcreme og hindbærcoulis

Lækker dessert med cacaomarengs, råcreme mixet med hindbærcoulis. Jeg elsker små desserter, som kan tilberedes i en håndevending, når man pludselig får lyst til lidt sødt efter maden.Dessert af cacaomarengs

Ingredienser

Denne dessert kan hurtigt sættes sammen af nogle grundingredienser, som er gode at have i sit forråd. Cacaomarengs, som kan holde sig i månedsvis, pasteuriserede æggeblommer, lidt piskefløde og frosne hindbær.

Cacaomarengs, eller “rutebiler” kan købes i de flest supermarkeder. Du kan også bage dem selv. Det er meget nemt. Se opskriften her.

Hindbærcoulis holder sig i køleskabet i en uges tid.

Opskriften er til 4 personer.

  • 8 Cacaomarengs.
Hindbærcoulis:
  • 200 g hindbær (frosne bær kan fint bruges).
  • 100 g sukker.
Råcreme:
  • 3 æggeblommer.
  • 6 spsk sukker.
  • Korn af ½ vaniljestang.
  • ¾ dl fløde.

Citronmelisse eller mynteblade til pynt

Tilberedningstid: 60 minutter.

Tilberedning:
Cacaomarengs med
råcreme og hindbærcoulis

𝟙 Start med at koge hindbærcoulis’en.

Kom hindbær og sukker i en lille kasserolle og kog det langsom op. Lad det simre i ca 15 minutter. Tag det af ilden og hæld det i en skål. Kom husholdningsfilm over og stil det i køleskabet til afkøling. Hindbærcoulis’en skal bare være tempereret. Det tager ca. 20 minutter.

𝟚 Råcreme:

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Mas dem ud i noget af sukkeret.

Pisk æggeblommer med sukkeret og vaniljesukkeret til en luftig æggesnaps.

Pisk fløden til skum. Vend flødeskummet i æggesnapsen.

𝟛 Rør den tempererede hindbærcoulis sammen med råcremen.

𝟜 Knus cacaomarengs og fordel dem i 4 portionsglas. Fordel hindbær-skummet over de knuste Kakaomarengs og pynt med citronmelisse eller mynte.

Streg

Se også min opskrift med vaniljeis og karamelchokolade.

Gem eller udskriv denne artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: