Råsyltede rødløg

Råsyltede rødløg – et godt tilbehør til fisk og kød og vegetarretter. Råsyltede løg er et lækkert tilbehør, som med sin syrlige sødme klæder mange forskelligartede retter.

Råsyltede rødløg - et frisk tilbehør

De er hurtige at tilberede og er klar til at spise efter et par timer. De holder sig længe i køleskabet.

Ingredienser:

  • 600 g rødløg.
  • 6 dl almindelig lagereddike.
  • 250 g sukker.
  • 2 – 3 laurbærblade.
  • 20 peberkorn.
  • 20 nelliker.

Tilberedningstid: ½ time.

Tilberedning:
Råsyltede rødløg

𝟙 Rens rødløgene og skær dem i ringe. Kom dem i et glas med et tætsiddende låg.

𝟚 Kog eddike og sukker op. Kom laurbærblade, peberkorn og nelliker i og lad lagen koge i ca 10 – 15 minutter.

𝟛 Hæld den kogvarme lage over løgene og sæt låget på.

𝟜 Sæt glasset i køleskabet og lad det stå et par timer inden det skal anvendes.

Streg

Se også min opskrift på kvædegelè.

 

Gem eller udskriv denne artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: