Kyllingesalat med spidskål og rødløg

Kyllingesalat med syltede agurker og karrydressing serveret med rød spidskål og råsyltede rødløg.

Kyllingesalat med spidskål

Har du en rest kylling er her et tip til en god kyllingesalat med masser af smag og bid. Du kan også koge et par kyllingebryster.

Ingredienser:

Opskriften er til 4 personer.

  • 2 kyllingebryster.
  • 2 laurbærblade.
  • 6 peberkorn.
  • Salt.
Fyld:
  • 1 syltet agurk – ca 50 g.
  • ½ rødt spidskål.
Dressing
  • 4 spsk mayonnaise.
  • 1 spsk yoghurt – 1,5 %.
  • 1 tsk karry.
  • Salt og peber.
Tilbehør:
  • 2 spsk kapers.
  • Skiver af råsyltede rødløg .
  • nogle blade af den røde spidskål

Tilberedningstid: 1 time med kogning af kyllingekød.

Tilberedning:

Kyllingesalat med spidskål og rødløg

 

1 Kog kyllingekødet i let saltet vand med laurbærblade og peberkorn i ca 30 minutter eller til kødet er gennemkogt.

2 Tag kyllingekødet op af vandet og lad det køle af før det skæres i mindre stykker.

3 Hak den syltede agurk groft.

4 Tag nogle blade fra spidskålen og læg dem til side. Skær den røde spidskål i tynde skiver og hak det fint.

5 Bland kyllingekødet med den hakkede agurk og det hakkede spidskål.

6 Dressing: Rør mayonnaise og yoghurt godt sammen til en jævn konsistens.

7 Tilsæt krydderierne og smag til med salt og peber

8 Vend dressingen i kyllingekød, agurk og spidskål.

Server kyllingesalat oven på et par blade af rødt spidskål. Drys med kapers, og server skiver af råsyltet løg til. Drys hak persille over.

Server et par skiver godt brød til din kyllingesalat – se min opskrift på surdejsbrød med emmermel.

Streg

Se også min opskrift på Salade Nicoise. 

 

 

 

Gem eller udskriv denne artikel
Følg også Refleksion Og Rabarberkompot på:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: