Glædelig Jul og godt Nytår

Jeg vil gerne ønske alle mine faste læsere rigtig god Jul og godt Nytår.

2018 har været et spændende år for min lille blog. Der er nu pænt over 50.000 læsere af bloggen og jeg er blevet mere fokuseret omkring indholdet i bloggen: Mad er det vi alle samles om, og her vil jeg gerne bidrage med min glæde ved mad.

Jeg vil blive ved med at fylde bloggen med opskrifter og sundhed – begge dele med en pragmatisk tilgang: Det vil sige opskrifter som alle kan tilberede – og sundhed med sund fornuft.

Næste år vil jeg fokusere en del på surdej ud over en fortsat udvikling af menuer og madopskrifter.

Surdej har fanget min interesse, blandt andet fordi det viser sig, at for eksempel gluten-allergi kan hænge sammen med brød hævet for hurtigt med gær, dårlige melsorter og forhastet bageteknik. Brød på surdej smager desuden betydeligt bedre.

Jeg vil også kigge nærmere på klassiske danske retter bragt op i en nutidig sammenhæng.

Jeg takker for din interesse for bloggen og sætter stor pris på de tilbagemeldinger jeg har fået, også fra læsere af Refleksion & Rabarberkompot på Facebook.

I år var jeg på julemarked i byen Stade ved Elben. Her ser jeg laks blive varmrøget ved åben ild i en af de mange boder.

På gensyn?✨

Gem eller udskriv denne artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: