Rejesalat med asparges, løg og dild

Frisk rejesalat i mayonnaise og cremefraiche med asparges, skalotteløg og dild og et strejf af citron.

Rejesalat

Rejesalat er bedst, når den er hjemmelavet. Serveret på et stykke godt madbrød er det fremragende til en let frokost.

Ingredienser

Opskriften er til 4 personer.

  • 150 g økologiske store rejer (frosne skal tøs helt op).
  • 100 g aspargessnitter.
  • 1 spsk fint hakket skalotteløg.
  • 1 bundt dild.
  • 5 spsk mayonnaise.
  • 1 spsk creme fraiche 38%.
  • 1 tsk revet skal af en citron.
  • Salt og peber.

Tilberedningstid: 20 minutter. 

Tilberedning:
Hjemmelavet rejesalat

? Rør mayonnaise og creme fraiche godt sammen til en jævn creme.

? vask citronen godt og riv skallen på den fine side af rivejernet. Rens skalotteløget og hak det fint.

? Rør den revne citronskal og det hakke skalotteløg i dressingen og smag til med salt og peber.

? Hæld lagen fra aspargessnitterne og lad dem dryppe godt af.

? Vend de optøede rejer i dressingen sammen med aspargessnitterne.

? Hak dilden fint. Læg nogle små toppe til side til pynt. Vend dilden i rejesalaten.

? Server rejesalaten i en pæn skål og pynt med nogle dildtoppe.

Streg

Se også min rejesalat på en bund af salat.

Gem eller udskriv denne artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: