Tapas med skinke, pesto og mozzarella

En tapas af Serranoskinke på ristet rugbrød fyldt med basilikumpesto og små kugler af mozzarella.

Opskriften på basilikumpesto finder du på bloggen i denne pizza-opskrift.

Tapas med skinke

En lækker tapas sammensat af nogle skønne smagsnuancer. Den tørrede salte serranoskinke sammen med basilikumpesto og den bløde mozzarella. Opskriften på basilikumpesto er her.

Ingredienser:

Opskriften er til 4 personer.

  • 8 skiver Serranoskinke.
  • 16 små tynde skiver rugbrød (Rugbrødssnack kan købes).
  • 150 g pesto.
  • 16 små mozzarellakugler.
  • Friske topskud af basilikum til pynt.

Tilberedningstid: Samling af retten af de små tapas tager 20 minutter.

Tilberedning:
Tapas af serranoskinke med pesto og mozzarella

𝟙 Hvis du bruger frisk rugbrød, skal rugbrødskiverne ristes. Halvér rugbrødskiverne inden du rister dem.

Tapas med skinke og pesto𝟚 Skær de enkelte stykker serranoskinke igennem på langs. Rul dem sammen om 2 fingre, så de danner et rør med hul i midten. Anbring dem oven på de ristede stykker rugbrød.

𝟛 Kom en teskefuld basilikumpesto i bunden af skinkerøret og anbring en mozzarellakugle oven på. Pynt med et topskud basilikum.

Du kan finde flere tapasretter på bloggen, så du kan sammensætte en hel tapasmenu.

Streg

Se også min opskrift på fisketapas med torsk og laks.

Gem eller udskriv denne artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: