Purløgsolie som garniture

Purløgsolie som garniture til supper er et smukt tilbehør som giver en flot farve og en lækker smagsnuance til supper som er lidt blege i farven.

Purløgsolie som garniture

Denne grønne smukke krydderolie er meget nemt og hurtigt at tilberede, og purløgsolie holder sig nogle uger i køleskabet. Det er et tilbehør som jeg vil henvise til i nogle fremtidige opskrifter.

Her er purløgsolie tilberedt som garniture til en kartoffelsuppe med purløgsolie og rygeost. Det giver suppen et flot udseende og så tilfører det også en koncentreret smag af purløg og olivenolie.

Du kan tilberede flere variationer af krydderolier. I stedet for purløg, kan du anvende persille og basilikum, som begge giver den samme flotte grønne farve.

Ingredienser

  • 1 bundt purløg.
  • 1 dl god olivenolie.

Tilberedning: 10 minutter.

Tilberedning:
Purløgsolie som garniture

1 Skyl purløgene godt og grundigt. Læg dem i en si og hæld kogende vand over. Tør dem godt.

2 Hak dem fint og blend dem sammen med olivenolien.

Voila – så har du en smuk purløgsolie.

Streg

Se også opskriften på Aspargessuppe af grønne asparges

Gem eller udskriv denne artikel

Følg også Refleksion Og Rabarberkompot på:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: