Avocado med creme tatare

Avocado med creme tatare er en lækker og let tapas. Her har jeg serveret denne grønne tapas med tyndt hjemmebagt knækbrød.

Avocado med creme tatare

Jeg har sammensat denne tapas af avocado og grillet rød peber med en creme tatare. Creme tatare er en lækker syrlig-sød creme som tilfører denne tapas en skøn friskhed.

Creme tatare er tilberedt af creme fraiche og mayonnaise fyldt med syltede drueagurker og ribs.

Jeg elsker at servere flere små retter, så måltidet strækker sig over længere tid. Det skal være sådan at man, når måltidet er afsluttet, har fået mange smagsnuancer og stadig har plads og lyst til en lille sød afslutning.

Hvis du har lyst til at bage knækbrød finder du opskriften her.

Ingredienser:

Opskriften er til 4 personer.

  • 2 modne avocadoer.
  • 1 rød peber.
  • Et par basilikumblade til pynt.
Creme tatare:
  • 4 spsk creme fraiche 38%.
  • 2 spsk mayonnaise.
  • 1 – 2 spsk syltede drueagurker.
  • ¼ æble.
  • 25 g ribs. (Frosne kan anvendes).
  • 1 spsk sukker.
  • 1 tsk dijonsennep.
  • Salt og peber.

Tilberedningstid: 30 minutter.

Tilberedning:
Avocado med creme tatare

1 Gril den røde peber i ovnen på alle sider til skindet har løsnet sig. Kom den røde peber i en plastikpose i 10 minutter.

2 Tag skindet af den røde peber. Skær den igennem og fjern kerner og de hvide strenge. Skær peberen i tynde strimler. Stil dem til side.

Creme tatare:

3 Kom ribsene i en skål og drys sukkeret over. Hvis du bruger frosne bær, kan du bare komme sukkeret over de frosne bær. De tør hurtigt op.

4 Hak drueagurkerne groft. Skyl æblet og fjern kernehuset. Skær æblet i små terninger.

5 Rør creme fraiche sammen med mayonnaise og dijonsennep. Smag til med salt og peber.

6 Lad ribsene dryppe af for saft og vend dem i cremen sammen med de hakkede drueagurker.

Anretning:

7 Skær avocadoerne igennem. Fjern stenen og tag kødet ud. Skær de halve avocadoer i skiver.

8 Anret avocadoskiverne på et fad og anret de tynde strimler af rød peber oven på. Kom små toppe af creme tatere på retten. Pynt med friske basilikumblade.

Server med tynde skiver knækbrød.

Streg

Se også opskriften på denne tapas: Æg i olivenolie.

Gem eller udskriv denne artikel
Følg også Refleksion Og Rabarberkompot på:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: