Vaniljemuffins med ribs

Vaniljemuffins med ribs er en lækker muffin som på samme tid er sød og frisk. Vaniljemuffins med ribs kan serveres med eller uden glasur og krømmel.

Vaniljemuffins med ribs

Osvald og jeg skal bage en kage. Denne gang blive vi enige om muffins. Jeg har stadig ribs i fryseren, så vi bliver enige om, at vores muffins foruden vanilje skal smage af ribs.

Når jeg bager med Osvald er det ikke bare at bage muffins uden glasur. Osvald står på hovedet i min skuffe med frugtfarver og forskellige variationer af krømmel, som vi sammen har samlet sammen, i den tid vi har bagt sammen. Der er ikke grænser for, hvad han ser af muligheder for at få anvendt så mange variationer af farver og krømmel som det er muligt.

Vaniljemuffins pyntes

 

Osvald beslutter sig for en lyserød glasur og krømmel af guld og partyfarver og så lige lidt mere til at pynte vores muffins.

Ingredienser:

12 stk muffins.

Der er anvendt høje muffinsforme.

  • 150 g hvedemel.
  • 1 spsk bagepulver.
  • 90 g sukker.
  • Korn af ½ vaniljestang.
  • 1 æg.
  • 125 g smeltet smør.
  • 1¾ dl mælk.
  • 150 g ribs.

Tilberedningstid: 45 minutter.

Bagetid: 20 minutter ved 220 grader konventionel varme.

Osvald pisker med koncentration

Vaniljemuffins med ribs

Tilberedning:
Vaniljemuffins med ribs

1 Hvis du anvender frosne ribs skal de tøs op og væden sies fra.

2 Tænd ovnen på 220 grader konventionel varme.

3 Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Mas dem ud i noget af sukkeret.

4 Bland mel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og salt sammen.

5 Smelt smørret og rør mælken i.

6 Pisk ægget jævnt og pisk det i det smeltede smør og mælken.

7 Kom de våde ingredienser i de tørre og pisk dem til en jævn konsistens.

8 Vend de optøede eller frisk ribs i dejen.

9 Sæt muffinsformene på en bageplade og fyld dejen i formene.

10 Sæt kagerne i ovnen og bag dem i ca 20 minutter. Kagerne er færdige, når dejen ikke hænger i en strikkepind.

Pynt dine muffins efter eget valg. Kagerne er også lækre uden glasur.

Kagerne kan fryses.

Streg

Se også min opskrift på Ingefær cookies med valnødder.

Gem eller udskriv denne artikel

Følg også Refleksion Og Rabarberkompot på:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: