Læs før du går videre…

Under dette menupunkt (Opskrifter A-Z) vil du snart finde samtlige opskrifter opdelt på enkelt-retter eller tilbehør. Min målsætning er, at det skal være fuldt opdateret senest 30. April 2018.

Flere har efterlyst opskrifter som de ikke har kunnet finde, fordi en opskrift på f.eks. tilbehør er “skjult” i et af mine menu-forslag. Opskriften på tilbehøret fremgår altså ikke som det er nu af artikel-overskriften, når man bruger bloggens søgefelt, selvom opskriften er inde i artiklen.

Det bliver der nu lavet om på. På den måde kan du endnu lettere bruge min blog som kogebog.

Klik >>her<< og kom tilbage til Opskrifter A-Z.

Med venlig hilsen – og tak for din interesse for min blog. Forslag, kritik og ros er altid velkommen.

Du kan skrive til mig, men du er også velkommen på min Facebook-side, på Bloglovin’, på Instagram og på Twitter.

Vibeke Brønnum

Følg også Refleksion Og Rabarberkompot på: