Cookies med kakao og nødder

Skønne og sprøde cookies med kakao og nødder til børn og voksne: Sprøde uden på og bløde inden i.

Når man en dag i weekenden får uventede gæster til kaffen eller bare mangler lidt sødt til kaffen eller teen er disse cookies med kakao og nødderhurtige at bage. Duften af kakao breder sig hurtigt i køkkenet og i løbet af en time har du en velsmagende småkage.

Cookies med kakao og nødder

Ingredienser:

  • 125 g smør.
  • 250 g brun farin.
  • 2 æg.
  • 210 g mel.
  • 30 g kakao.
  • ½ tsk natron.
  • Korn af 1 vaniljestang.
  • 100 g hasselnødder.

Tilberedning: ½ time
Bagetid: 10 – 12 minuter ved 175 grader varmluft.

Tilberedning:
Cookies med kakao og nødder

1 Tænd ovnen på 175 g varmluft.

2 Hak nødderne mellemfint  i en hakker eller i hånden.

3 Pisk smørret blødt. Pisk den brune farin sammen med smørret til en ensartet masse. Pisk æggene i.

4 Si mel, kakao og natron og rør det i dejen. Kom til sidst nødderne i og rør dejen godt sammen.

5 Kom bagepapir på en bageplade. Anbring små toppe af dej med to teskeer på bagepladen. Tryk dem let flade.

6 Bag kagerne i 10 – 12 minutter. Lad dem køle af på en kagerist inden de serveres.

Hvis du når det inden de bliver spist, kan du komme resten i en kagedåse eller glas. De holder sig fint i ca. 14 dage.

Streg

Har du prøvet mine cookies med havregryn og nødder? Se opskriften her.

 

Gem eller udskriv denne artikel
Følg også Refleksion Og Rabarberkompot på:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: